22, Къде е Киро

Величка Николова -Литатру 1
25 юни в 16:42 ч.  ·
Споделено с: Публично

Къде е Киро
(сърдит хумор - гражданска)
Величка Николова - Литатру1


Какво по- лошо от чиния
с една филия, с малко сол?

Къде е Киро?! -  " На кирия?! "
- Да види старец - бос и гол!


Почувствахме демократизма
и Европейския съюз.
Налегна ни и катаклизма.
Народът клекна *дибидюс.

(*дибидюс - чисто гол)
Литатру1