Невпинно ми чекали цю весну

Светлана Пузина
Невпинно ми чекали цю весну -
із року в рік ті котики вербові,
квітучу абрикосу запашну,
тюльпани наші різнокольорові.

З надією, що не почне війну
повномасштабну "руській мір" в Країні.
З бідою зустрічали цю весну
ми - українці мирні, доброчинні.

Та вже минула вкрадена весна...
Коли здобудем Перемогу нашу
хай пахне миром, тихого всім сна
в оселі, що батьки дали на зАвше.

Колише вітер маків пелюсткИ.
Дніпро могутній гоне сиві хвилі.
Співають знову наші всі пташкИ -
відродження землі в Країні милій.

22.06.2022