Нам всем сегодня нужна тишина...

Ледаа
Нам всім сьогодні потрібна тиша,
Та сяйво літа, що вкрало лихо,
Але надію на мир облишу,
Хоч дуже сумно і важко дихать.

Донецьк сьогодні - картина жаху,
Снаряди вбивства над ним панують.
І кожний вибух, це крок на плаху
Того, хто місто моє руйнує!

Я розумію не все, як треба.
І знов несеться металу зграя.
Але цю землю, шахтарське небо
Ніхто не знищить, не подолає!

Ні це не зрада, повсюду морок.
Я українка, але с Донбасу!
Адепт Бандери для мене ворог,
Фашизм гасити потрібно зразу!!!

Народ мій любий, с незламним духом
Тримайся, лихо у пеклі згине.
І цей нестерпне жу-жу над вухом ,
Забудуть люди в новій країні!!!