Пiд землею

Екатерина Голуб
Горить вода,
Палає війна,
І в пам’яті досі
Їх імена.

І хлинули кров
Серед ясного дня.
Вскипіла любов
До швидкого життя.

У пітьмі…
Нестерпно…
Хай Бог милує…
Аби не крилата…
Кого сьогодні?..
Ховаємось!

Серед ясного дня
Розквітали тюльпани.
Сидимо вже самі
І лікуємо рани.