22 июня

Евгений Николаевский
22 июня

За загородкой, за калиткой
Следы уходят в глубь времён.
Стоит простая пирамидка.
На ней четырнадцать имён.

Горит закат лесным пожаром.
Алеют ваши имена.
Ничто нам не досталось даром.
За всё платили мы сполна.

22nd of June

Behind the fence, behind the gate
The traces go back in time.
There is a simple pyramid.
It has fourteen names on it.

The sunset burns like forest fire.
Your names are reddening.
We didn't get anything for free.
We paid for everything in full.