Вставай!

Мери Мортем
Ми не попіл, не пил під ногами
Кожний з нас - то славетна душа!
Нам не страшно за волю вмирати,
Бо за нами правда своя!

Ми незламні - нас у кузні кували!
Загартовані кров'ю й сльозами
Вороги, що їх з болота дістали,
Нас не зможуть ніколи зломить!

Буде мир, ми знов заспіваєм!
Щоб усесвіт знову почув:
Будь-які ми кайдани зламаєм
Щоб народ вільний вітер відчув!

Тож прислухайся, світе, до пісні!
Разом з нами давай загравай!
Проганяймо думки зловісні,
Разом з нами на захист вставай!