Мохiто

Олег Скороход
Літо.
Смакуємо весь день мохіто.
По келихах воно розлито.
Із льодом кольору лайм-лайм.

Літо.
Ця спека так несамовита.
Але мохіто вже налито.
А ти зелений дудлиш чай.

Посміхнись.
Відірвись.
Подивись.
Ми ціле літо пьєм мохіто.

Літо.
В мохіто м'ята соковита.
І ромом содова залита.
Із льодом кольору лайм-лайм.

Літо.
Багато всього пережито.
Лише рятує нас мохіто.
А ти зелений дудлиш чай.

Посміхнись.
Відірвись.
Подивись.
Ми ціле літо пьєм мохіто.