Э. Дикинсон. 1105. Like Men and Women Shadows walk

Ольга Денисова 2
1105 (1864)
По-светски чинно тени днем
Гуляют по холмам –
Поклоны – до земли – господ
И реверансы дам –
 
Им до соседей дела нет,
Наш мир для них столь мал –
Неразличимая для глаз,
Ничтожная деталь.
11.06.2022
 

1105
Like Men and Women Shadows walk
Upon the Hills Today
With here and there a mighty Bow
Or trailing Courtesy

To Neighbors doubtless of their own
Not quickened to perceive
Minuter Landscape as Ourselves
And Boroughs where We live