22, Бяхме млади

Величка Николова -Литатру 1
БЯХМЕ МЛАДИ
Автор: Величка Николова – Литатру1

Бяхме млади,
а и малко диви.
Някак си
започнахме... със теб.
Бях жена ти –
мила и красива.

ЕСЕНТА БЕ
НАШЕТО ДЕТЕ.
Гушкаше ме,
също като тебе.
Радвах му се,
както и на теб.

А след близо
n- десет години,
ТO ЗАМИНА
в *нищото,
с ТЕБ...

Идва зима,
идва люта зима!

Пия чай
с две есенни листа.
А край мен се стеле
самота...

Литатру1
(*нищото=отвъдното)


събота, 11 юни 2022 г.
(Черешова задушница: Поклон пред всички починали!)
Литатру 1

ФОТО: от Gogle! Благодаря!