Мрiя двох захiдних сусiдiв...

Ляля Стрибная
         У Львові 14 вулиць підпадають під дерусифікацію. Мешканці будуть
        голосувати за нові назви.

Змінюють назви вулиць.
А може ще трохи чекати?
Згадати дуже давненькі,
Щоб вдруге знов не міняти?)))