347. Що е життя

Дмитрий Арутюнович Романов
Що є життя? Одна велика гра
Тут кожен пише правила не раз.
Тут кожен автор радостей і ран
Будує світ і долю повсякчас.

Що є життя? Цікавий серіал,
Де кожен головну зіграє роль,
Сценарій пише – зачин і фінал,
Брехню і правду, біль і рок-н-рол.

Що є життя? Коханням є немов
Тут кожен зберігає почуття.
І грає, закипаючи, вся кров,
Як грім з небес, як мрії майбуття.

Що є життя? У зошиті слова,
Щоденник, де оцінки ставиш сам.
Їх Богу покажи, і не ховай:
Стає реальним сон – неси світам.

Чи він залишить ще на один "рік"?
Дивись і вчись, але не забувай
Про те, що до останньої зорі
Що бачиш, це твій світ і це твій рай.

червень 2022