346. Киберпанк Жу-жу-жу

Дмитрий Арутюнович Романов
Мої гості на днях провели мережу
Раптом бачу в Ютубі якусь жу-жу-жу
Ох, рунете немало вражаєш ти зранку
Це голос майбутнього та кіберпанку

Білявочка-кіборг співає російською
З пушки стріляє далеко і близько
Тікає від копів цікаво навіщо
Навіщо стрибати все вище і вище

На дах хмарочосу зненацька злетіла
Дарма що красуне не маєш півтіла
Співаєш нам кібер-Наталка Полтавка
Як відьма ти зла а вродлива як мавка

Крутезний же кліп: ворогів всіх застрелила
Кров і тютюн і кишки рівня фемілі
Вийшла глюкоза за дивну межу
Вбий і мене – розпатякавсь я щось, жу-жу-жу

травень 2022