22, Сентенции на Литатру за войната, живота и смър

Величка Николова -Литатру 1
СЕНТЕНЦИИ
Автор - Величка Николова - Литатру

1). МИР
Автор - Величка Николова - Литатру

МИРЪТ се постига чрез НАЙ- ХУМАННОТО ОРЪЖИЕ - ДИПЛОМАЦИЯТА.
*



2). ЖИВОТ и СМЪРТ по време на война
Автор - Величка Николова - Литатру

ЖИВОТЪТ не търпи ОТЛАГАНЕ (за след войната), защото
СМЪРТТА Е НАЙ- МОЩНА и АКТИВНА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА!
*



3). КОЯ ДЪРЖАВА Е С НАЙ- ГОЛЕМИ УМОВЕ?!
Автор - Величка Николова - Литатру1

ДЪРЖАВАТА с най- много големи умове е тази,
КОЯТО НЕ ПОДКЛАЖДА ВОЙНИТЕ С ОРЪЖИЕ, АГРЕСИВНИ ДУМИ - ЗАКАНИ И РАЗМАХВАНЕ НА ПОКАЗАЛЦИ,
А ПУСКА В ХОД ВЕЛИКИ УМОВЕ - ДИПЛОМАТИ -
до окончателното решаване на споровете и никога не взима страна,
защото е доказано, че
"във всеки спор и двете страни имат вина"!
*




4). За ВОЙНИТЕ и АГРЕСИЯТА - ВЪОБЩЕ
Автор - Величка Николова - Литатру1

ВОЙНИТЕ и ВСЯКАКЪВ ВИД АГРЕСИЯ
МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ и ОТДЕЛНИТЕ ИНДИВИДИ,
ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ с МЕЖДУНАРОДЕН ЗАКОН
и СТРОГО САНКЦИОНИРАНИ.
*



Литатру1




(Току- що комп. програма ме уведоми,
че г-н Кирил Петков е ОТКАЗАЛ КАТЕГОРИЧНО и ОКОНЧАТЕЛНО
подклаждането на войната чрез ОРЪЖИЕ за УКРАЙНА, (ОСОБЕНО ПОД НАТИСК!!!), а това му прави чест и много ме радва!
Моите адмирации към цялото правителство!)

ТОВА Е
ОБИЧ към МИРА и
ОБИЧ КЪМ РУСКИЯ НАРОД И РУСИЯ.




ФОТО: Google, благодаря!