22, Афоризъм за живота, щастието и смъртта

Величка Николова -Литатру 1
АФОРИЗЪМ ЗА ЖИВОТА, ЩАСТИЕТО И СМЪРТТА
Автор: Величка Николова - Литатру 1

НЯМА "ОТЛОЖЕН ЖИВОТ" нито "ОТЛОЖЕНО ЩАСТИЕ", защото
ИМА  "НЕОТЛАГАЩА СМЪРТ", когато реши да размаха косата!

Литатру 1


*
((ИЛИ ПО- ОБСТОЯТЕЛСТВЕНО КАЗАНО:

НЯМА "ОТЛОЖЕН ЖИВОТ", тоест:
няма "отложено щастие", нито "отложена любов",

защото може да има "недочакано утро", "недочакан ден" или "недочакана нощ", тоест:
МОЖЕ ДА ИМА "НЕОТЛАГАЩА СМЪРТ", когато реши да размаха косата!))

Литатру 1


ФОТО: Любимите ми рози са затрупали
      едното ни стълбище,
      а ароматът им е примамка за пчеличките  ;
      и за котето, което ги души по цял ден ;