Не закрило НАТО небо

Алим Зелинский
И увидел я другого зверя, выходящего из земли;
он имел два рога, подобные агнчим, и говорил как дракон.
(Откр.13:11)
***
Не закрило  НАТО небо.
Для Європи ми не треба.
З ворогами наодинці
Бьются мужньо українці.

Не закрило небо НАТО.
Усміхнувся Байден-тато
І дає нам безліч зброї,
Хоч він сам цю бійню скоїв.

Не закрили небо «друзі».
Хто ми там в Євросоюзі?
Слово Боже, – це свідоцтво,
Що збувається пророцтво.