Лjтня пора

Валентина Вересоцкая
Літо настало сьогодні
Мов вперше!
Тріпоче  теплом
Заворожене серце
Липень на дворі
Здивував нас  усіх
То сонце, то холод
То дощик услід
Природа крокує
Поруч з життям!
Немає стабільності
Ні тут!  А ні там!
Вона – це життя!
Це наша тривога
І нескінченна
Хвиляста дорога
То тиша.То смуток
А спокою зась…
Втомилась душа
У смуток вдяглась.
Та надійшла
Знову літня пора
Скинути смуток
Засяє  зоря!
Сонечко  зійде!
Радій дітвора!

30.05.22р