Ти втiха

Левиа
Ти моя втіха і опора,
Ти і спокій моїй душі.
З Тобою не страшний і ворог,
Ти порятунок й оберіг.
Мій люблячий,коханий Батьку
До Тебе завжди лину я.
Ти обіймеш,зітреш сліз каплю
І подаруєш щастя лан.
О,мій Господь мене Ти чуєш;
Не відвертаєш погляд Свій.
Як вірний пастир приголубиш,
Бо дуже цінна я Тобі.
Перед Тобою я схиляюсь,
Бо Ти Всесильний і Святий,
У пояс низько я вклоняюсь
Й прошу за все мене прости.