Шустрий зайчик

Валентина Вересоцкая
Зайчик вибіг на травицю
Поруч кущик, деревце
Він нікого не боїться!
Дяка діточкам за це!
Наш Нікітка урочисто
Подає зайчатку знак
У руці несе смаколик
І говорить йому так
Я ніколи не ображу!               
Підійди до мене друже
Хочеш, хвостика погладжу
Бо люблю тебе я дуже!
Оченята в тебе сірі!
І ти сам такий пухнастий!
Ти хороший! Мій звірятко!
Посміхнись мені будь-ласка!
Я тобою помилуюсь!
Обійму. Погладжу вушко
І ніяк не налюбуюсь!
Бо занадто ти вже шустрий!

  2905.22р