Болюча весна...

Людмила Савицкая 2
Весна зелена красою своєю тішить....
Ось, білосніжна мить вже відцвіла...
Та й прийде та пора, весна залишить,
Лише на згадку нам, яка вона була...

Та ця весна для нас була і є болюча....
Щей досі в Україні йде кривава ця війна....
А в серці не проходить біль гнітюча,
Втрачаємо людські життя, страшна її ціна...



Фото из личного архива