Иман Нуры

Марат Аббясов
Аллаh язмышларыбызны тотып бара,
Безнен телэклэрен дэ исэпкэ ала.
Анарга гыйбадэт кыла ботен донья,
Биш вакыт намаз укый хэркон эчендэ.

Улэн кумелгэн кеше очен дога кыла,
Ожмахта урын булсын дип Аллага дэшэ.
Купторле мэхлуклар Анарга Сэлам бирэ,
Иманлы йорэклэре кояш нурына эйлэнэ.
 
Пэйгамбэребез - урнэк хэр Эдэм баласына,
Мэрхэмэтле булырга онди мэхлукларга,
Хормэтле могамэлэ итэргэ олкэннэргэ
Хэм игътибарлы булырга кечелэребезгэ.