Лють

Галина Чехута
Ненавидить росія Україну
І ллє на неї каламутний бруд,
Всю землю перетворює в руїну,
Не думає зовсім про Божий суд.

Немає дня без вимислів, обману!
Паплюжить все: історію, народ.
Країну у страшних кривавих  ранах
Безжально нищить банда злих заброд.

Людей вбиває, люто топче прапор,
Принижуючи мову, точить зуб,
Висловлює безглуздий дикий гонор,
Ламає символ волі - наш Тризуб.

Як лава, ллється грішний гнів шайтанів,
Встеляє злом ганебну, підлу путь…
Брехня, одна брехня з телеекранів!
Чим пояснити цю звірячу лють?