Я не хочу жити в сторичн часи

Рахний Александр
Я не хочу жити в історичні часи,
дайте мені просто померти
За мої прийдешні гріхи,
за мої гріхи, що не стерти

За мої нестримні слова,
і украй ослаблену волю
За усе, чого вже нема,
і твою потрачену долю

За все те, що так і не зміг,
не проніс широкі знамена
Що забув про рідний поріг,
і нічого немає у мене

Що зриваю літні квітки
А могли б ще тебе вітати!...
За порослі батьківські стежки
І за те, що забув як літати.

Мене вирвали з мого життя
Сьогоріч, мабуть уже втретє
І насипали в душу сміття
І в підвалах дістали ракетами

Бо ось так от кожного дня
Темно ввіч. Вже не бачу світла
Випрягаю свого коня
І коза десь в сараї кітна.

Я не хочу жити. Кати
Дайте мені просто померти
За мої вчорашні гріхи
За мої гріхи, що не стерти

21:12  06.04.2022