Дивний стан Ураган Вiтрюган

Катерина Жебровська
Дивний стан… Ураган… Вітрюган…
Квіт злітає у Небо з Землі…
Віддзеркалення драм-сподівань…
Епіцентр божевільної Гри…

Сьогодення й минуле сплелись…
Небо мріє… Земля стугонить…
Ріки, море, степи, луки, ліс
Вивільняють в Любов кожну мить…

Молитви, шепіт, гул навсібіч…
Незбагненність Небес і Землі…
Воля… Сила… Небачена січ…
Проживаються долі і сни…

Зло й добро виколихують герць…
Діти Неба і діти Землі
Обирають злітання крізь смерть…
Від життя до Життя перехід…

13.05.2022