Давайте згуртуeмось

Галина Чехута
У дні негод, що випали на долю,
Так хочеться відчути доброту,
Бо стільки накопичилося болю
Через оцю ненависну орду.

Так хочеться усіх просити друзів,
Усіх, над ким нависла ця біда,
Не піддаватись безпощадній смузі,
Нехай вона в душі не осіда.

Хай добре слово і привітний погляд
Підтримають, зігріють в час лихий,
Нехай залишать в серці теплий спогад,
А не образу за підтекст їдкий.

Сьогодні нас здолати хоче морок,
Жорстоко спопелити наші дні…
Давайте всі згуртуємось, щоб горе
Нас не зламало в цій страшній війні.