ми-ua

Любаша Любашина
Ми - різні!!! - Це наочно видно!
Це відчувається усе наше життя!
Вони малюють свастику огидну!
Фашистським кроком прямо в небуття!

А ми - рятуємо старих, жінок і діток,
Із того пекла, що ви принесли!
Бо ви - всесвітнє ЗЛО і Бог тому є свідок,
Де б не заявились ви - відлуння Сатани!

І поки ви, шикуєтеся в Zети!
Наші сини, як справжні соколи,
З повагою і вдячністю за цей світ,
Перед матусями схиляють голови!

Уклін подяки за життя в любові!
За відданість, за душу, за тепло!
Любов синам від матері по крові!
Славу і честь ввібрали з молоком!

Ми - різні!!! - Це наочно видно!
Це відчувається усе наше життя!
Малюєте ви свастику огидну!
За кораблем крокуйте в небуття!

Ps:
А ті, в кого порядок з головою!
Здоровий мають глузд і совість поки є,
Засуджують отих, хто вдерлися з війною -
Молитимусь за вас, нехай Бог сил дає!!!