Прекращай тянуть волынку фразеологизм

Дмитрий Суханов 4
"Прекращай тянуть волынку"
Стала бабушка бранить.
Быстро, Ванька, за уроки
Стыдно неучем ходить!

Сделал дело, если, Ваня,
Можешь смело погулять.
Постарайся эту мудрость
Никогда не забывать".

*********************
Припиняй тягнути волинку

"Припиняй тягнути волинку"
Стала бабуся сварити.
Швидко, Ванька, за уроки
Соромно неуком ходити!

Зробив справу, якщо, Ваня,
Можеш сміливо погуляти.
Постарайся цю мудрість
Ніколи не забувати".