Cонечко

Валентина Вересоцкая
Обіймаю тебе
Моє сонечко ніжно
І цілую тебе!
Онучаточко втішно!
Нехай лагідне слово
Матусі лунає
І теплом материнським
Тебе зігріває!
Будь таким, який є!
Не цурайся нікого!
Дідусів, бабусів
І родини ніколи!
А татусик твій рідний
Як тебе приголубить!
Знай! Це він у житті
Більше всіх тебе любить!

 15.05.22р