Сьогодн Ви за всiх спiвали

Сергей Сергеевич Радченко
Сьогодн Ви за всіх співали,
У просторі майбутніх змін.
В себе Європу закохали,
Серця та души наче дзвін.

Боролись з самого початку,
Коли 12 знов прийшло.
Ще трохи і приходе свято,
Хтось скаже: Може то назло.

Так от це наша Перемога,
Магічний та чудовий спів.
За спинами в нас крила Бога,
Бо він сьогодні так хотів.

(15:05:2022) ( 2:22)

СЛАВА УКРАЇНІ ;;