Макiв цвiт

Светлана Дарящая Свет
М/ак - то ж ніжний подих ранку,
А/ромат кохання на світанку,
К/вітка, що собою надихає,
І/ в сорочці цвітом проростає.
В/итончена і тендітна врода,

Ц/віт у маків - наша рідна мода!
В/ічність наша, сила і любов,
І/ РОДів пРАдавніх наших кров!
Т/ими квітами Творець до нас зійшов!


15.05.2022
Світлана, що ДАРує Світло
Goodyear, Arizona, US.

Обожнюю маки.
Яка насолода спостерігати за тим, як із великої пухнастої пуп'янки з'являються перші пелюстки, такі ніжні, тремтять на вітрі. Маки мені нагадують атласний червоний шовк. Таке щось у них глибоко рідне і проникливо близьке. Щороку я у селі фотографую маки, цього року не так склалося, але ще буде, бо Україну і РІДну землю не можна замінити нічим.

Заспокойся, скоро буде мир!
Передай далі!
У світі Україна одна, і світ її врятує!
Бо це НАДЗВИЧАЙНО ЦІННА перлина Творця!