Зайчик

Валентина Вересоцкая
Зайчик плигає завзято
Бо надія в нього є!
Скоро прийдуть зайченята
Бачить сонечко встає!
Ось обід вже на полянці
Підігрівся і шкварчить!
Друзі закружляли в танці
Пливе лагідно блакить.
Веселилися так довго!
Поки сонечко зайшло!
Потім дружно розійшлися
Гей-но! Весело було!

  14.05.22 р