Наболело, накипело

Богдан Таракан
проблемы медленно решая,
мы время тянем почем зря.
осознавая лишь потом, желаем
иправить ход истории сполна

проблеми повільно вирішуючи,
ми час тягнемо даремно.
усвідомлюючи лише потім, бажаємо
виправити хід історії сповна