Ми пишаJмося ним!

Валентина Вересоцкая
Трамвай на ДВРЗ їде
Він гойдається, тремтить..
На зупинці його люди
Зачекалися на мить
Пасажири усі чемні!
Дідусі і бабусі!
Поруч них сидять онуки
Посміхаються усім!
У віконце сонце світить
Промінець ясний лягає
Забуяли ранні квіти!
Люди у парку гуляють
Ось такий р-н наш чемний!
Весь у зелені рясній!
Добрий, лагідний, привітний!
Ми пишаємося ним!
А трамвай все їде. Їде!
І за ним біжить життя!
Тож сідаймо усі люди....
До зупинки "Майбуття!"

12.05.22р