Правда вийде!

Анжела Ангел Шкицкая
А ти знаєш, що таке війна?
Ні, ти не відчуєш це, якщо
Не переживеш цього сама.
Всі твої проблеми - то ніщо!

Ти сидів в підвалі із малям?
Відчував у спину подих смерті?
Падало і небо, і земля,
Кожну мить ти раптом міг померти.

Не спадало кожному із вас,
Хто кричить "Ми вас освобождаєм!",
Що вбивати надано наказ
Нас! Людей! Але прийде "навзаєм"!

Скільки років брешуть в очі вам!
Та коли ж прокинетесь? Доколи
Плакати над вбитим немовлям
Матері, з розбитим серцем горем?

Правда вийде! Бог нас береже.
Ви тепер ізгої, вбивці, кати!
Не важливо, скільки днів уже...
Ви прийшли народ мій убивати!

Звідки злість? Ми браття? Що за "брєд"???
Брат - то сила, захист, віра, воля!
А серед твоїх, рашист, "побєд"
Вкрадене життя та вбита доля.

Перемога - наша! А чому?
Ми на захист рідної Вкраїни
Стали, як один! І світ пітьму
Переможе! Пам*ятай, вражина!