Безкрайност

Росен Русев
Автор: Р. Русев

Минало свършено,
останало в дни
от изтъкани недели
като перон със стрелки
за някъде водещи
и снимки в черно и бяло.
Чаша кафе, мисли останали,
реверанс към изгубено време,
последно очакване
пред угаснал гаров фенер.

Дати от календара,
думи поемали чувствата
и дългите нощи оставащи.
Стара  любов
и луни влизащи в сънища…