дай Боже миру-ua

Любаша Любашина
Усе життя молилась щиро
- усе життя…
Була незламною моя ВІРА
- усе життя…
І безкінечна моя НАДІЯ
- усе життя…
Щира ЛЮБОВ була незмінна
- усе життя…

Але сьогодні усюди сльози,
- усюди кров!
І гасне ВІРА, трищить НАДІЯ
- тане ЛЮБОВ…
Біль в моїх грудях не покидає
- киплять мізкИ…
Чому скажи, ти допускаєш
- пекло війни?!
Ти створив всесвіт, життя у ньому
- рай обіцяв!
Але, ЧОМУ тисячі років весь люд
- страждав?!

Дай Боже миру усім і всюди,
- по всій Землі!
Життя щасливе!.. Здоров’я людям!..
Любов в крові!..