Страшенна ненависть

Галина Чехута
Бездушна відверта нахабність -
Жорстоке обличчя катів!
Ненависть, страшенна ненависть -
Одне з головних почуттів.

Ненависне плем'я ординське
Вбиває невинних дітей,
Ненавидить все українське:
Освіченість, мову, людей.

Розлючує назва країни,
Саме існування трясе!
Кати обертають в руїни
Культуру, устої - усе!..

Їх слово просте "українець"
Доводить до сказу щомить!
Та як не лютує злочинець,
Наш дух він не зможе зломить!