Мовчиш..

Дмитрий Жушман
Чому мовчиш?
безмежні крила..
Колись, здається,
що давно , хотіли віднести.
І ти боялась так,
як ніколи не боявсь..

Чому мовчиш, так закортіло?
Чи втратила тепло надії?
Чи вимила тепла, жахіття хвиля?

можливо так хотіла утікти,
Від сорому, набридливої мрії?
Від сорому часів війни .
Твого минулого ..

Чому мовчиш? так особисто.
Чи я дарма , заклав зерно надії?
Чому мовчиш?

Нажаль відомо через що.
Бо так тебе  ніхто.
Так...
ні за що...
 як я,
ще не "любив" .

10.05.2022