Трибут английскому глаголу становиться, ENGL

Дмитрий Бек-Лемешев
Kids at times GET lazy,
Autumn leaves TURN red,
Parents GO crazy,
As kids' grades GROW bad.

Lightnings, they MAKE thunder.
Frozen toes FALL dumb.
It is where I wonder,
When to use 'BECOME'? :)