Хай знають про покару

Галина Чехута
Затянуло чорним димом майже всю росію,
Чи хтось вийшов із кадилом та підняв стихію?
То вітри здіймають попіл, то горять заводи,
У вогні лісів весь окіл, жах містами бродить.

У палаючих будинках - заживо згоріли,
Бо побачив Бог у вчинках все, що натворили.
За всі муки України, за усі печалі
У вогні пожежнім гине підлий світ реалій.

Не один Господь, а й вітер нам допомагає,
Щоб пішли скоріш на цвинтар всі, хто нас вбиває.
Хай стихія накриває всю орду ворожу,
Хай уся росія знає про покару Божу.