Вкрадена Весна

Олег Скороход
Вкрадена Весна,в шрамах наші міста.
Ворог підступно знищує наше майбутнє.
Дивиться кожному в очі сука війна.
Руйнується світ, руйнується сутнє.

Але за рікою сонце встає.
У полі широком пшениця росте.
В небі блакитном лелека летить.
Ми віримо в Перемогу кожну мить.

Вкрадена Весна у ночі не до сна.
Відносна безпека лише під землею.
Ніяк невгамується червона орда.
Нехай захлібнеться злістью своєю.

Але за рікою сонце встає.
У полі широком пшениця росте.
В небі блакитном лелека летить.
Ми віримо в Перемогу кожну мить.

https://youtu.be/KwsCMqnoyDo