Нема мiсця для святого

Галина Чехута
Ворог не вгаває. Кидає ракети…
Сіє смерть повсюди варварська орда.
Ллється кров безвинних мешканців планети,
Не боїться ворог Божого суда.

Полум'я в Одесі, нелюди в Херсоні,
Стогне Маріуполь, плаче Краматорськ.
Злодій заховався в затишному схроні
І готує людям  незбагненне щось.

Цим бридким потворам тільки б убивати,
Тільки б руйнувати, бити навмання.
Вчили їх бомбити і не співчувати,
Нищити надбання і людські життя.

Варвари не мають людського нічого.
Їхній вищий потяг - це творити зло.
У душі немає місця для святого,
Лестощі й ненависть - їхнє джерело…