Э. Дикинсон. 897. How fortunate the Grave

Ольга Денисова 2
897 (1864)
Смерть счастлива в делах –
Единственный истец,
Который получает всё
В конце концов со всех.
30.04.2022


897
How fortunate the Grave —
All Prizes to obtain —
Successful certain, if at last,
First Suitor not in vain.