Здолаемо

Галина Чехута
Протяжне виття ракети,
Вибух, дрижить земля…
Дерева, мов очерети,
Ламає рука кремля.

Кидає свої снаряди
Розлючене, підле зло,
Не знають пощади "Гради"...
Знову вогнем обпекло…

Сидіти у підземеллі -
Це просто нестерпний жах!
Та дух не вбить ненажері!
Нас віра веде, не страх!

Голод, ганьба резервацій -
Не зможуть стримати рух!
Навіть наруга фільтрацій
Наблизить нашу мету!

Не дивлячись на облогу,
На лють ворожих вогнів,
Здобудемо перемогу,
Здолаємо дикунів!