Не вийде

Галина Чехута
Кривавий диктатор виходить із себе
І з піною в роті вже кричма кричить,
Немов із загробного світу сам Гітлер
Піднявся і гнівно від люті тремтить.

Розлючений деспот, немов скаженіє,
Колони нові направляє в похід.
Від всякого спротиву кат сатаніє,
Незгодних пускає безжально в розхід.

Це ж  він надихає насильницькі дії,
Він дозвіл дає гвалтувати жінок,
Карають жорстоко його лиходії,
Рівняють на твар підлабузницький крок.

Та тільки не збутись проектам злочинним,
Хоч злиться, як звір, кровожерний тиран.
Не вийде прикинутись агнцем невинним,
Від Бога не скриється жахний тарган!