Someone like you - Океан Ельзи, Така як ти

Людмила Прасад
No one can tame the raging rain inside my soul like you
It’s like your touch is all it needs to fall away
No one but you can see the winter paint a magic view
On window panes in soft pastels, like landscapes by Monet

Someone like you
Once in a lifetime, like a gift
Straight out of heaven
Someone like you
There’s not a thing I wouldn’t give
For an eternity to live
A life of me and you

I’m holding on to every memory of you, it hurts
That time with you can slip my mind a bit more easily
And in your eyes a look that says more than a million words
Takes me away to distant lands, like paintings by Dali

Someone like you
Once in a lifetime, like a gift
Straight out of heaven
Someone like you
There’s not a thing I wouldn’t give
For an eternity to live
A life of me and you



Така як ти

Чи знаєш ти, як сильно душу б`є безжальний дощ?
Так ніби він завжди чекав лише мене.
А як болить зимовий спокій нашого вікна,
Ніжно пастельний, як твій улюблений
Моне.
 
Така як ти
Буває раз на все життя
I то із неба.
Така як ти
Один лиш раз на все життя
Не вистачає каяття,
Коли без тебе я…
 
Забути все здається я б ніколи не зумів
Новий дзвінок скидає відлік волі на нулі
І погляд твій — він вартий більше ніж мільони слів
Вічно далекий, як і твій улюблений Далі.
 
Така як ти
Буває раз на все життя
I то із неба.
Така як ти
Один лиш раз на все життя
Не вистачає каяття,
Коли без тебе я…