Начувайтесь

Галина Чехута
Почекайте, вороги!
Ми влаштуємо вам пекло!
Будем битися запекло,
Допоможуть нам боги!

Зовсім скоро під набат
Візьмем ми сучасну зброю,
Пригадаєте ви Трою,
Не злічити буде втрат!

Не зупинить нас ніхто,
Будем гнати вашу зграю,
В битві праведній здолаєм
Остогидливе єство…

Зовсім трохи підождіть,
Ми за смерті і могили
Будем гнати вас щосили,
Хоч моліть, хоч не моліть…

Начувайтесь, вороги,
Буде вам страшна розплата!
За Вкраїну, що розп'ята,
Ми піднімем корогви*!..

* Корогва - прапор.