22, сентенция, Вълна, след вълна

Величка Николова -Литатру 1
ВЪЛНА СЛЕД ВЪЛНА
(сентенция)
Автор - Величка Николова - Литатру1

След едната вълна идва втора..., т. е. животът неспирно продължава
и ние сме длъжни да го изживеем с достойнство,
допринасяйки радост и щастие на останалите живи същества около нас и до нас,
и за наша радост и щастие!
Величка
*
ФОТО: ВЕЛИЧКА (Литатру1)