Розкв тнуть сади Укра ни

Катерина Кучмар
Ми бачимо те що хочемо.
По різному все відчувається .
В злиднях є злидні начеб то,
Нещасному,більше дістанеться.

У війну, говорять про мир,
А у мирі, ведеться війна,
А у ворога щастя в сортирі,
І бог йому сатана.

І йому величезна радість,
В нашім полі не зірваний колос,
Для нього збочення-слабкість,
І тремтячий від болю голос.....

Та є люди чуйні і щирі,
Міцні немов скелі могутні.
Які зародились у мирі,
В свободі,без зайвої люті.

Незламні,не скорені сильні.
Благословенні навіки.
Захисники України,
Батьки,брати,чоловіки!

Є жінки,що за них у молитві....
Що за ними в вогонь і в воду.
Не загинуть воїни у битві,
Бо козацького,Божого роду.

Миру бути,ми віримо свято.
Діточки повернуться з чужини,
Будуть живі і мати і батько,
І розквітнуть сади України.;;