Украина

Дмитрий Жушман
Як же тебе не любити моя Україно?
Вічно зневолена моя батьківщина
Як же тебе не любити? і в серці щемить,
Коли ті вражини на неньку ступають .
Ну як же тебе не любити моя Україна,
Незламна, така як і доля хоробрих солдат.

Жушман Д. 02.05.2022р.
Фото також моє..