Господар в хатj

Валентина Вересоцкая
Наварила мама їсти
Кашу сину, треба з*їсти!
Горобчику в тарілочку
Насипала трішечки
Зайченятку в клітку
Бо стрибає дуже швидко!
Котик лащиться в корзинці
Мисочку маленькій свинці
А синок промовив твердо
Я матуся дуже впертий!
Сам всіх  буду годувати!
Я - господар в нашій хаті!

 27.04.22р